WANDELNIEUWTJES NOVEMBER 2017

Wandelinspiratie
 
WalkOn
 
 
 
 
Trek je wandelschoenen aan en wandel mee ten voordele van het Kinderbrandwondenfonds!
 
WalkOn, stappen voor gelukkige mensen in een betere wereld is het engagement dat we begin dit jaar met ons allen zijn aangegaan. Het wandelcriterium 2017 loopt stilaan op zijn einde, sinds begin dit jaar stapten onder het peter- & meterschap van de bekende Joe-DJ Sven Ornelis en Minister van Volksgezondheid Maggie De Block maar liefst 53.138 wandelaars mee. 
 
De komende weken kan je nog deelnemen op volgende tochten:
  • 26/11/2017 - 29° Stormtocht te Blankenberge
  • 23/12/2017 - Antwerpen in de Winter te Antwerpen
  • 28/12/2017 - 21° Kortrijk Feeëriek te Kortrijk
Laten we samen de kaap van 60.000 medewandelaars halen!
Leden die aan minimum 10 WalkOn-wandelingen deelnamen, kunnen de WalkOn-stempelkaart afgegeven aan de WalkOn-promostand of deze via hun clubsecretariaat bezorgen aan de federatie. Deelnemers/leden met minstens 10 WalkOn-stempels of meer dingen mee naar een van de superprijzen in de Vayamundo-clubs
 
 
Hernieuwing lidmaatschap 2018
 
 
 
 
  
 
Met de eindejaarsperiode in zicht is de tijd aangebroken om je lidmaatschap 2018 te hernieuwen. Vanaf 11 november a.s. kunnen leden van een club zich rechtstreeks richten tot de secretaris van hun wandelvereniging. Federatieleden kunnen de nieuwe lidkaart aanvragen via de federatie. Hou je lidkaart goed bij, toon ze spontaan bij de inschrijving op elke wandeling. Je lidkaart 2018 is geld waard, je geniet bovendien van talrijke ledenvoordelen!
 
Nog geen lid en je bent verzot op wandelen? Sluit je vandaag nog aan bij één van onze wandelclubs of rechtstreeks bij Wandelsport Vlaanderen vzw. Ontdek HIER alle voorwaarden die zo'n lidmaatschap te bieden heeft. 


Webshop
 
Walking in Belgium 2018 is verschenen
 
 
 
       
Walking in Belgium, de meest complete wandelkalender, is verschenen! Deze wandelkalender is uniek in België en het perfecte maatje voor elke actieve wandelaar. Walking in Belgium bevat alle informatie over meer dan 2.000 georganiseerde wandelactiviteiten in zowel Vlaanderen, Wallonië als Oost-België. Naast de opsomming van alle tochten zelf, verneem je alles over de parcours, afstanden, toegankelijkheid voor rol- en kinderwagens, bereikbaarheid via het openbaar vervoer en nog veel meer. Wil je vanaf 2018 meer bewegen? Dan is wandelen de ideale lichaamsbeweging met Walking in Belgium 2018 als je absolute bondgenoot!
 
Walking in Belgium kan je bestellen door betaling van  € 23,00 (incl. verzendkosten) via de wandelwebwinkel
 
Wandelsport Vlaanderen vzw schenkt 5 exemplaren van de nieuwe wandelkalender weg!  Waag HIER je kans en misschien word jij wel de gelukkige winnaar.
* Winnaars worden persoonlijk verwittigd, actie geldig tem 30 november 2017
 

Wandelaanbod
 
La Primavera - Mallorca Walking Event 2018

 
 
 
 
 
 
     
Wie zijn wandellust op Mallorca wil botvieren, doet dat best tijdens La Primavera - Mallorca Walking Event van 12 t/m 15 april 2018.
 
Vier dagen lang wandel je over paden en wegen van Paguera en andere plaatsen van de gemeente Calvià. Uitgestippelde wandelroutes met keuze uit 12,5 - 20 en 30km laten je genieten van het mooie landschap, de omgeving en het klimaat van het grootste Balearen-eiland. 
 
Wil je onbezorgd genieten van La Primavera? Ga samen met Wandelsport Vlaanderen vzw van 9 tot 16 april 2018 mee tijdens een begeleide wandelvakantie. Je verblijft in het Flor Los Almendros Hotel, op basis van halfpension. Meer info over de Mallorca wandelvakantie vind je op de website.  

Wandelexpert
 
Word wandelexpert

 
 
 
Ben jij ook een fervent wandelaar en geboeid door deze mooie sport? Wil jij graag een expert worden in de wandelsport? Of heb je interesse om in de toekomst een wandelgroep te begeleiden of wandelinitiaties te geven? 
 
Dan is de cursur Initiator Wandelen van de Vlaamse Trainersschool zeker iets voor jou! Tijdens deze opleiding leer je groepen begeleiden, wandelactiviteiten organiseren, veilig en gezond sporten, EHBO, werken met kaart en kompas, maar ook met de wandel-gps.
 
Een flinke portie bagage waarmee je direct in de praktijk aan de slag kan! Heb je interesse? Schrijf je vandaag nog in via de website
 
                  
 
 
 
 
Kantoor Maldegem: Industrielaan 11 bus 3
9990 Maldegem, T 050/40.51.40
info@wandelsport.be 

Kantoor Hasselt: Bedrijfsstraat 10 bus 3
3500 Hasselt, T 011/24.78.20
info@wandelsport.be